Alcaldia
Presentació de l'Alcalde de La Pobla del Duc

 

Com alcalde és per a mi un honor dirigir-me a tots per a donar-vos una afectuosa benvinguda a la nova pàgina web de l’Ajuntament de la Pobla del Duc.

Aquest instrument, al servici dels nostres veïns, es presenta com una finestra que mostra al món el nostre municipi, així com els detalls sobre l’oferta cultural, esportiva i lúdica.

Per a mi, la proximitat de l’administració local a la ciutadania ha de ser més evident a través d’instruments com els que ens brinden les noves tecnologies. Per esta raó, hem posat a la vostra disposició un portal d’atenció a la ciutadania per facilitar qualsevol tràmit que necessiteu d’aquest Ajuntament.

Sens dubte, l’avanç en la qualitat de vida en la Pobla del Duc és un esforç compartit i l’administració electrònica és una oportunitat més per a promoure la participació activa.

Per això, també volem fer pública la gestió municipal obrint esta web a totes les propostes i suggeriments i contribuir  a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania,  un objectiu pel qual esta corporació treballa des del primer dia i amb el que volem que tots participeu.

 

Vicent Gomar i Moscardó