La Pobla del Duc proclamarà aquest dissabte a Antoni Ramírez Fayos com a Capità Moro de les Festes 2018
L'acte tindrà lloc en el tradicional concert de Música Festera de la Unió Musical de la Pobla del Duc i en acabar hi haurà sopar fester
22/03/2018

La Junta Central de Moros i Cristians de la Pobla del Duc proclamarà aquest dissabte 24 de març a les set de la vesprada en el Centre Social a Antoni Ramírez Fayos, membre de la comparsa Bufalifes, com a Capità Moro 2018. L'acte estarà emmarcat dins del tradicional concert de Música Festera de la Unió Musical de la Pobla del Duc baix la batuta del mestre Antonio Vicente Gosálbez Cantó. En el mateix s'interpretaran, entre d'altres, marxes mores com Abraham, de l'alcoià Rafael Mullor, o Al Castell, del poblatà i membre de la banda Eloi Mompó. També podrem escoltar marxes cristianes com Tormenta Pirata, del compositor d'Atzeneta d'Albaida Ramon Garcia,  o Caullà, d'Òscar Serrano Chàfer i dedicada al membre de la comparsa Cabuts Esteban Boscà Morant, Capità Cristià 2017. Per finalitzar l'acte, s'entregarà un corbatí commemoratiu a cada comparsa. A continuació, tindrà lloc el sopar fester amb la participació de les comparses de moros i cristians i de la gent del poble. La proclamació del Capità Moro 2018 està organitzada per la Junta Central de Moros i Cristians, la comparsa capitana Bufalifes i la Unió Musical de la Pobla del Duc, i també compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Pobla del Duc.

 

El pròxim 14 d'abril, el dissabte posterior a la pasqua de Sant Vicent, les comparses mores Tuaregs, Moliners d'Uganda i Bufalifes, i les cristianes Cabuts, Guerrers del Duc, Pirates del Missena, 21 Contrabandistes i Cordoveses desfilaran pels carrers de costum per celebrar el Mig Any Moro i Cristià.