IVACE 2018
4/12/2018

 

 

 

L'Ajuntament de la Pobla del Duc Millor l'Eficiència en el Serveis Públics amb la licitació del Projecte "Millora de l'Enllumenat públic Zona Oest del nucli urbà de la Pobla del Duc" i amb la col·laboració del IVACE mitjantçant una subvenció de Fondos FEDER.

Les actuacions de Millora de l'Eficiència Energètica en els Serveis Públics suposaran una inversió global de 54.800 € i les actuacions començaran en desembre de 2018 amb la substitució de lluminàries ineficients de vapor de sodi dels carrers de la zona oest del municipi per altres de Tecnologia LED.

L´ajuntament ha licitat les obres corresponents al Projecte anomenat "Millora de l'Enllumenat públic Zona Oest del nucli urbà de la Pobla del Duc" amb un pressupost de 48.234,57 €.

Cal destacar que aquesta zona disposa actualment d'un sistema d'enllumenat ineficient amb una despesa de manteniment molt elevada. Amb la present actuació, s'aconseguirà reduir la potència instal·lada, la qual cosa suposa grans estalvis de consum energètic, així com econòmics i una important reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle, augmentat la durabilitat eficiència i rendiment de la instal·lació.

L'ajuntament de la Pobla ha rebut una subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i treball de la Generalitat Valenciana, a través de l'IVACE (convocatòria 2018 per a la concessió d'ajudes) que impulsarà la renovació de les instal·lacions d'enllumenat públic exterior en la Zona Oest del nucli urbà de la Pobla del Duc. Aquesta actuació és possible gràcies al programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020 a través d'una fórmula combinada de préstec i subvenció a fons perdut del 50% del cost del Projecte.