Campanya comercial 2018
30/11/2018

Des de l’Ajuntament de La Pobla del Duc volem continuar incentivant la compra als comerços locals amb el llançament de la 7ª campanya comercial "Junts fem Pobla", per tal de promocionar la venta dels xicotets comerços del nostre poble.

Aquest any, continuem amb les targetes rasca i oferim premis de 5, 10, i 20 € a més de 2 premis de 100 € i 2 premis de 50 €, que podran obtindre per realitzar compres en els establiments que s'adhereixen a la campanya. L’Ajuntament regalarà de manera gratuïta un talonari amb 50 targetes rasca, que tindran que recollir els establiments interessats en les oficines de l'ajuntament. Per adherir-se a la campanya, serà necessari adquirir com a mínim 50 targetes rasca més (apart dels que es donen gratuïtament) a un preu de 5 €. Després podrà comprar tots els talonaris de 50 rasca que necessite durant la campanya al preu de 5€.

L’establiment li farà entrega al consumidor d’un tiquet rasca per la seua compra i si resulta agraciat li descomptarà de la compra el premi del rasca. A més, el consumidor no agraciat amb premi, haurà de complimentar i introduir el rasca en una caixa o urna per participar en el sorteig dels premis de 100€ i de 50€. L’establiment s’encarregarà de portar les paperetes complimentades a les dependències de l’Ajuntament uns dies abans del sorteig (del 11 al 15 de gener).

A més haurà d’aportar els rasques premiats amb les dades de la persona premiada per a cobrar l’import del premi descomptat.

El sorteig es realitzarà el dimecres 16 de gener a les 14.30 hores en el Saló d’Actes de l’Ajuntament. La campanya començarà el 4 de desembre de 2018 i finalitzarà el dia 10 de gener de 2018.

En la data d'inici de la campanya es donaran a conèixer els comerços participants i es publicitaran via internet.

Si t’interessa participar en esta iniciativa, hauràs de passar per les oficines de l’Ajuntament per recollir el tiquets rasca, aportar el logo del teu comerç per a fer publicitat i confirmar la teua participació.